lunes, 19 de diciembre de 2011

2001 - Exposició de cases de nines i miniatures


1ª EXPOSICIÓ DE CASES DE NINES I MINIATURES

     Aquesta primera exposició a Cubelles, els dies 3, 4 i 5 d'Agost de 2001, va ser el començament d'una sèrie d'exposicions que es perllonguen fins a l'actualitat, encara que des del 2008, se celebren a Barcelona.

     Juntes, Elisabeth Olià i jo, Ana María Villalón, vam creure en aquest projecte, i, amb la inestimable ajuda de les nostres famílies ens vam animar. Aconseguirem que altres persones també s'il·lusionessin i col·laboressin amb les seves miniatures.

     El Rector, va cooperar deixant-nos el Saló Parroquial que ens va resultar molt bé per als nostres plans, encara que l'èxit va ser tal, que per a l'any següent ens quedés petit.   
     Aquí us deixem unes fotos per recordar aquella nostra primera exposició.
     
     Esta primera exposición en Cubelles, los días 3, 4 y 5 de Agosto de 2001, fue el comienzo de una serie de exposiciones que se prolongan hasta la actualidad, aunque desde el 2008, se celebran en Barcelona.   

     Juntas, Elisabeth Olià y yo, Ana María Villalón, creímos en este proyecto y con la inestimable ayuda de nuestras familias nos pusimos en marcha. Conseguimos que otras personas también se ilusionaran y colaboraran con sus miniaturas.

      El Párroco, cooperó dejándonos el Salón Parroquial que nos resultó muy bien para nuestros planes, aunque el éxito fue tal, que para el año siguiente nos quedara pequeño.   

     Aquí os dejamos unas fotos para recordar aquella nuestra primera exposición.


Elizabeth Olià y Ana Mª Villalón













































1 comentario:

  1. QUE LINDOOOOO. FELICITACIONES . GILDA. DE SANTIAGO DE CHILE

    ResponderEliminar