lunes, 19 de diciembre de 2011

2002 - II Exposicio de Cases de Nines i Miniatures

 II EXPOSICIÓ DE CASES DE NINES I MINIATURES

     Aquesta segona exposició és la "culpable" de la decisió de començar a fer les posteriors Fires d'Artesans Miniaturistes, però no m'avanço als esdeveniments.

      Després de la primera exposició, molta gent va voler ensenyar les casetes que tenien i el local se'ns va fer petit, aquest va ser el principal motiu d'acudir a l'Ajuntament de Cubelles. Des de la Regiduria de Cultura, se'ns va oferir un local molt cèntric i més grand, la " Sala d'Exposicions del Cinema Mediterrani". Des de llavors i fins a 2007, passem a formar part de les activitats culturals de la " FESTA MAJOR DE CUBELLES ".
     Aquesta segona edició va tenir un èxit rotund, van néixer alguns afeccionats que, al costat dels visitants, ens van demanar adreces d'artesans, de llocs de venda de material per a les seves casetes i així va néixer la idea de realitzar una fira d'artesans al costat de l'exposició com es fan a en altres ciutats.
     Ens vam possar ràpidament en marxa, per aconseguir el nostre objectiu: realitzar el 2003 la

1ª Fira d'Artesans Miniaturistes
    
     Esta segunda exposición es la "culpable" de la decisión de comenzar a hacer las posteriores Fires d'Artesans Miniaturistes, pero no me adelanto a los acontecimientos.
     Después de la primera exposición, mucha gente quiso enseñar las casitas que tenían y el local se nos hizo pequeño, éste fue el principal motivo de acudir a l'Ajuntament de Cubelles. Desde la Regiduria de Cultura, se nos ofreció un local muy céntrico y más grande la " Sala de Exposicions del Cinema Mediterrani". Desde entonces y hasta 2007, pasamos a formar parte de las actividades culturales de la " FESTA MAJOR DE CUBELLES ".
     Esta segunda edición tuvo un éxito rotundo, nacieron algunos aficionados y, junto a los visitantes, nos pidieron direcciones de artesanos, de lugares de venta de material para sus casitas y así nació la idea de realizar una feria de artesanos junto a la exposición como se hacia en otras ciudades.
     Nos pusimos en marcha rápidamente para lograr nuestro objetivo: realizan el 2003 la
1ª Fira d'Artesans Miniaturistes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario